Curly Hair - Styling

Γεια σας! Χρόνια πολλά!! Χριστός ανέστη! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε μία όμορφη Κυριακή του Πάσχα!

Σήμερα θα μιλήσουμε για φορμάρισμα σγουρών μαλλιών με αφορμή που το προϊόν που είχα τελείωσε και πήρα κάποια καινούρια.


  • Twisted Curl Styling Cream - Sebastian Professional

Είναι κρέμα διαμόρφωσης για μπούκλες που υπόσχεται ανάλαφρη αίσθηση και ελαστικότητα. Δε φριζάρει τα μαλλιά και δεν τα ξεραίνει. Αυτά που υπόσχεται τα κάνει αλλά το κράτημα δεν είναι πολύ καλό. Το πήρα όταν είχα πολύ κοντά μαλλιά, οπότε δε χρειαζόμουν πολύ κράτημα. Γενικά, δεν ξέρω αν θα το ξαναγόραζα, είναι αρκετά καλό αλλά προσπαθώ να βρω κι άλλες εναλλακτικές. Κόστιζε περίπου 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
  • Twisted Curling Mousse - Schwarzkopf

Είναι μους φορμαρίσματος για μπούκλες. Υπόσχεται ότι καταπολεμά το φριζάρισμα και προστατεύει από τη θερμότητα  του σεσουάρ. Το κακό είναι ότι ξεραίνει λίγο τα μαλλιά, πολύ λίγο και την επόμενη μέρα φεύγει αυτή αίσθηση. Είναι διαθέσιμο στα σουπερμάρκετ. Κόστιζε περίπου 3.5 ευρώ με την έκπτωση, νομίζω αρχική τιμή περίπου πέντε, οπότε είναι αρκετά καλή οικονομική εναλλακτική επιλογή.
Update 27/4/2020: Δε μου αρέσει τόσο πολύ τελικά αυτός ο αφρός, δε δίνει τη μορφή που θέλω στις μπούκλες και αφήνει τα μαλλιά σχετικά ξηρά. Επίσης, δεν ελέγχει καλά το φριζάρισμα.
  • Super Clean Sculpting Gel - Paul Mitchell


Είναι σε μορφή gel και υπόσχεται καλό κράτημα και λάμψη στα μαλλιά. Όντως έχει κάποιο καλύτερο κράτημα, αλλά το προϊόν είναι αρκετά ρευστό και είναι λίγο δύσχρηστο. Το πήρα γιατί είναι vegan και cruelty- free. Η τιμή του είναι περίπου στα 20 ευρώ.

Έχω χρησιμοποιήσει και το Whipped Cream από Sebastian Professional και ήταν αρκετά καλό. Επίσης, έχω ακούσει και για ένα άλλο προϊόν, το Screw It Curl Hydrating Jelly Oil από Bed Head, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Πείτε μου στα σχόλια εσείς τι χρησιμοποιείτε. Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό ποστ και να το βρήκατε χρήσιμο. Μην ξεχάσετε να γραφτείτε με e-mail και να επαληθεύσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή να συνδεθούμε στο Instagram (valiascorner2). 

Σας ευχαριστώ που κάναμε παρέα μαζί και σήμερα! Θα τα πούμε στο επόμενο ποστ!

Comments